Séria S

Línia moderných sporákov na drevo mladistvého charakteru. Vzhľadom na ich výrazné charakteristiky sa inštalujú samostatne, aby si ich hneď každý všimol. Séria S so špičkovou technológiou a materiálmi je charakterizovaná veľkou spaľovacou komorou, vďaka ktorej si vychutnáte pohľad na plamene, čo Vám zaručí príjemné pocity. Do tejto série patria aj špeciálne verzie s oblúkovou základňou, ktorá dodáva sporákom tradičný vzhľad. K dispozícii sú modely s rúrou alebo bez rúry, s mnohými povrchovými úpravami.

Dokonalá syntéza krásy a funkčnosti

Na vytvorenie výnimočného výrobku používame iba kvalitné, ekologicky udržateľné a plne recyklovateľné materiály.

Technológie

  • External Air – Vzduch na horenie sa privádza cez vhodnú priechodku zvonku na prívod externého vzduchu, čo je ideálnym riešením pre pasívne miestnosti a pre domy CaseClima. 
  • Air Control – Automatický regulátor ťahu automaticky zvyšuje alebo znižuje množstvo vzduchu na horenie, čím sa optimalizuje horenie a znižuje spotreba dreva. 
  • Shiny Glass – Špeciálne dvierka ohniska s keramickým sklom odolávajú teplotám až 900 °C. Pomocou špeciálnych prúdov predhriateho vzduchu je zaručené, že sklá budú počas prevádzky vždy čisté, aby zaručili dokonalý pohľad na plamene. 
  • Systém Superflame – Inovačný certifikovaný systém spaľovania, ktorý prostredníctvom privádzania predhriateho sekundárneho vzduchu zaručuje vyššiu účinnosť, nižšiu spotrebu a menej emisií. 

Fotogaléria